top of page

Ons verhaal

Onze passie en onze missie

Welkom bij de Urkse Visspecialiteiten Wageningen! Dé plek voor een lekker visje in Wageningen.

Naast vis hebben we nog vele andere lekkere producten op ons menu staan. Zo kunt u bij ons terecht voor luxe broodjes, schelp/schaaldieren en oesters. Ook bieden wij complete menu’s en maaltijden aan die u in de gezellige zithoek in de winkel kunt opeten. Hierbij mag een glas wijn of een ander drankje natuurlijk niet ontbreken. Hiernaast bieden wij ook diverse luxe schotels aan met daarop voor elk wat wils. Leuk voor op een feestje! Iemand jarig? Met een cadeaukaart van de Urkse Visspecialiteiten stel je de jarige gegarandeerd voor een lekkere keuze. Bovendien breiden we ons assortiment regelmatig uit met nieuwe delicatessen.

Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. We willen vis aanbieden van de hoogste kwaliteit en besteden hier veel aandacht aan. Onze vis komt voornamelijk uit Urk, waardoor we waardig onze naam mogen dragen. Vrijwel al onze vis wordt gevangen in de Noordzee en de Atlantische oceaan. Onze producten zijn hierdoor altijd vers. Al onze vis draagt het MSC keurmerk, wat betekent dat al onze vis duurzaam is gevangen.

Zoals gezegd zijn ook service en klantvriendelijkheid voor ons belangrijk. We streven ernaar de klant zo goed mogelijk te helpen. Uiteraard door middel van kwaliteit, maar ons personeel staat ook altijd klaar voor een praatje. Hierdoor heeft de winkel inmiddels een trouwe groep klanten opgebouwd. Om het de klant makkelijker de maken is er tegenwoordig ook de mogelijkheid om via de website te bestellen. Bij aankomst in de winkel ligt uw bestelling dan voor u klaar.
We werken eraan om in de toekomst ook bezorgen mogelijk te maken. We houden u op de hoogte!

Al sinds 1900 is ons pand in Wageningen te vinden. In 2004 werd het pand voor het eerst gebruikt als viswinkel. Sindsdien is de winkel uitgegroeid tot een waar begrip onder visliefhebbers. Gelegen op een perfecte locatie in het centrum van Wageningen is een dag in het oude centrum perfect te combineren met het komen eten van een visje. Vanaf 2004 hebben er verschillende mensen aan het roer gestaan. Sinds de overname door de nieuwe eigenaars in 2019 is de winkel gemoderniseerd en de kaart uitgebreid. Dit is afgerond door een grote verbouwing in het begin van 2024 die ervoor heeft gezorgd dat de klant optimaal bediend kan worden. Met nieuw interieur is er een nieuwe gezellige zithoek gecreëerd zodat er meer ruimte is om in de winkel te eten. Ook het verplaatsen van de toonbank heeft eraan bijgedragen dat de klant sneller én beter kan worden bediend.

Heeft u nog vragen over ons of onze winkel? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in onze winkel op de Stationsstraat 74! Hopelijk tot snel!


Het Team van UrkseVisspecialiteiten.nl

Jellyfish in Aquarium
bottom of page