top of page

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor Online Afhaalbestelling bij Urkse visspecialiteiten

Door een online afhaalbestelling te plaatsen bij Urkse visspecialiteiten gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden zoals hieronder beschreven:

Bestellingen
U kunt een bestelling plaatsen via onze website. Na ontvangst van uw bestelling, zullen we u een bevestigingsmail sturen met daarin de details van uw bestelling en de ophaaltijd.

Betaling
Betaling van uw bestelling kan worden gedaan via iDeal of bij afhaling van uw bestelling met contant geld of pinpas. Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW en andere belastingen.

Annulering
Indien u uw bestelling wenst te annuleren, vragen wij u dit zo spoedig mogelijk te doen. U kunt uw bestelling annuleren door contact met ons op te nemen via 0317 413 444. Als u uw bestelling annuleert nadat we zijn begonnen met de voorbereiding, kunnen we u een deel van het bedrag in rekening brengen.

Ophaaltijd
Wij doen ons best om uw bestelling op tijd klaar te hebben op de door u gekozen ophaaltijd. Mocht uw bestelling om wat voor reden dan ook vertraging oplopen, dan zullen wij u zo snel mogelijk informeren en samen met u naar een oplossing zoeken.

Garantie
Wij garanderen de kwaliteit en versheid van onze producten op het moment van afhaling. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van uw producten, vragen wij u om direct contact met ons op te nemen via 0317 413 444 zodat wij naar een oplossing kunnen zoeken.

Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, verlies of letsel veroorzaakt door onze producten, behalve in geval van opzet of grove nalatigheid.

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden te wijzigen. Indien er wijzigingen zijn, zullen we u hiervan op de hoogte stellen. Door het plaatsen van een bestelling na de wijzigingen in deze algemene voorwaarden, gaat u akkoord met de gewijzigde voorwaarden.

Toepasselijk recht
Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. In geval van een geschil tussen u en Urkse visspecialiteiten zullen wij ons best doen om tot een minnelijke schikking te komen. Indien dit niet mogelijk is, zal het geschil worden voorgelegd aan de bevoegde Nederlandse rechter.

Als u vragen heeft over onze algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op via 0317 413 444.

bottom of page