top of page

Our story

Our passion and our missionOver Ons

Welkom bij UrkseVisspecialiteiten.nl, uw online bestemming voor de meest verse en smaakvolle visproducten rechtstreeks uit de pittoreske havenstad Urk!

Onze Missie

Bij UrkseVisspecialiteiten.nl is onze missie eenvoudig: we streven ernaar om u de beste viservaring te bieden. We selecteren zorgvuldig de hoogste kwaliteit vis en zeevruchten, vers gevangen in de Noordzee, en brengen deze rechtstreeks naar uw deur. Onze toewijding aan versheid, duurzaamheid en authentieke smaak staat centraal in alles wat we doen.

Wat We Aanbieden

Bij UrkseVisspecialiteiten.nl vindt u een uitgebreid assortiment visproducten, van heerlijke gerookte vis en kant-en-klare visgerechten tot verse visfilets en schaaldieren. Onze producten zijn met liefde bereid volgens traditionele recepten en moderne culinaire inzichten.

Onze Toewijding aan Duurzaamheid

Wij geloven in het behoud van de oceanen en het welzijn van toekomstige generaties. Daarom streven we ernaar om vis te leveren die op duurzame wijze is gevangen of gekweekt, en we ondersteunen initiatieven die bijdragen aan het behoud van mariene ecosystemen.

Contacteer Ons

Heeft u vragen, opmerkingen of speciale verzoeken? Ons team staat altijd klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op via het contact formulier of bezoek onze winkel in wageningen om onze verse producten persoonlijk te ontdekken.

Bedankt voor het kiezen van UrkseVisspecialiteiten.nl voor uw visbehoeften. We hopen dat u geniet van elke heerlijke hap en dat u de smaak van Urk met ons deelt.

Met vriendelijke groet,
Het Team van UrkseVisspecialiteiten.nl

Jellyfish in Aquarium
bottom of page